Pineapple Crystal

Nëse e doni trendin e xhunglës botanike, Pineapple kristali është një domosdoshmëri për ju! Me kurorën e tij magjepsëse prej bronzi dhe detajet e ndërlikuara, ky objekt dekorativ i lezetshëm do t’i japë interiorit tuaj shkëlqim tropikal.

SKU: 110806 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Nëse e doni trendin e xhunglës botanike, Pineapple kristali është një domosdoshmëri për ju! Me kurorën e tij magjepsëse prej bronzi dhe detajet e ndërlikuara, ky objekt dekorativ i lezetshëm do t’i japë interiorit tuaj shkëlqim tropikal.