Cushion Lacombe

L0

Jastëku i hollë dhe i butë prej kadifeje Lacombe me pompone përmban një molë të qëndisur me dorë në qendër.

Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E butë në prekje, pjesa e jashtme prej kadifeje sjell një nivel komercial të patejkalueshëm për vendet e ndenjes dhe cepat e humbur të shtëpisë.