Peanuts Dish 3 Compells In Nickel+Glass

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 690-624 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 23x23cm
H 19,5cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.