Patina Carpet 94 200x290cm

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 200x290 Thickness (cm) 0.9
Country of origin Belgium
Design Abstract
Colour Grey
Material 60% Heatset & 40% Polyester
Fabrication Woven carpets
Anti-static No
Anti-allergic Yes

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.