Patina Carpet15 240×330

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 240x330 Thickness (cm) 1.10
Country of origin Belgium
Design Geometric
Colour Blue
Secondary colors Grey
Material Polyester, Decolan
Fabrication Woven carpets
Anti-static No
Anti-allergic Yes

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.