FRASHËR I TERMOTRAJTUAR

FRASHËR I TERMOTRAJTUAR

Emri: Dysheme Dekorative Frashër i Termotrajtuar

Përshkrimi:

  • Dysheme Dekorative Frashër i Termotrajtuar është shumë rezistent per ambiente te jashtme dhe me pamje e tij të bukur transformon çdo ambient
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike , dëmtimit nga deformimi, ndryshkut, kalbjes dhe kërpudhave.
  • Dysheme Dekorative Frashër i Termotrajtuar kryen trajtimin e nexehtesise per me teper qendrueshmeri.
  • Trajtimi i nxehtësisë është një proces i kontrolluar nga kompjuter i kryer në një furrë të veçantë në temperatura të larta duke zgjatur jetëgjatësinë e drurit.
  • Montimi kërkon korniza/kadrona për arjosje dhe për kullimin e ujërave.
  • Kanalet në sipërfaqe ndihmojnë për mos rrëshitjen nga uji/lagështira.
  • Frashër i Termotrajtuar përdoret në forma të ndryshme, si për ambiente të jashtme por edhe të brendshme interiore, tarraca, ballkone, kopeshte, lulishte etj
Skeda teknike:

Struktura:Dysheme për ambient të jashtëm Deck

Lloji i drurit: Frashër

Sipërfaqja : Naturale
Dimensionet: 33 X 300 x 300 mm

                          33 X 300 x 600 mm

Trajtimi: Heat treatment, Thermo-D

Ngjyrë: Kafe e errët

Montimi: Me KLIK

Execution time: 0.011398077011108
Page section:productDB Connection closed!