Frashër I Termotrajtuar

L0

Dysheme Dekorative Frashër i Termotrajtuar është shumë rezistent per ambiente te jashtme dhe me pamje e tij  të bukur transformon çdo ambient

368 Views
Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Lloji i drurit Frashër
Sipërfaqja Naturale
Dimensionet 33 X 300 x 300 mm 33 X 300 x 600 mm
Trajtimi Heat treatment, Thermo-D
Ngjyrë Kafe e errët
Montimi Me KLIK

Përshkrim

• Rezistent ndaj kushteve atmosferike , dëmtimit nga deformimi, ndryshkut, kalbjes dhe kërpudhave.
• Dysheme Dekorative Frashër i Termotrajtuar kryen trajtimin e nexehtesise per me teper qendrueshmeri.
• Trajtimi i nxehtësisë është një proces i kontrolluar nga kompjuter i kryer në një furrë të veçantë në temperatura të larta duke zgjatur jetëgjatësinë e drurit.
• Montimi kërkon korniza/kadrona për arjosje dhe për kullimin e ujërave.
• Kanalet në sipërfaqe ndihmojnë për mos rrëshitjen nga uji/lagështira.
• Frashër i Termotrajtuar përdoret në forma të ndryshme, si për ambiente të jashtme por edhe të brendshme interiore, tarraca, ballkone, kopeshte, lulishte etj