Parentesi

L0

Parentesi nga Fabrice Berrux është një pallto e ngjajshme, e ngjashme me një vend, e aftë të bashkohet, të organizojë dhe të fshehë rrobat dhe sendet në një mënyrë praktike dhe origjinale.

95 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me natyrën e saj arkitektonike, ajo përcakton hapësirën, duke e mbajtur atë të rregullt dhe të rregullt dhe duke shtuar karakterin falë dizajnit të tij të paparë. Korniza është e mbushur dhe e veshur me rroba; shina e varjes së sipërme dhe tuba janë në eko-lëkurë të zezë. Gama e gjerë e zgjedhjes së pëlhurës lejon Parentesi të marrë një pamje më klasike ose të guximshme, duke e mbajtur të pandryshuar funksionalitetin dhe elegancën e tij të përjetshme.