PISHA A (C.L)

PISHA A (C.L)

Skeda teknike:

Pishë Skandinave (C.L)

Cilësia A

  •  të pranishme nyje të vogla dhe të shëndetshme
  •  ngjyrë pothuajse e njëtrajtshme
Execution time: 0.0095441341400146
Page section:productDB Connection closed!