Old Books Leather

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: BOOKS1MLEA Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Gjatësia (cm) 100
Gjerësia: (cm) 20-29
Thellësia: (cm) 13-22
Vellimi: (m3) 0.054
Pesha Nett: (kg) 20

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.