Object Morgana Brass

Ky grup prej 2 pjesësh i Objekteve Morgana do të sjellë stil të sofistikuar në hapësirën tuaj.

SKU: 113727 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky grup prej 2 pjesësh i Objekteve Morgana do të sjellë stil të sofistikuar në hapësirën tuaj. Çdo figurinë e shpendëve është e pajisur me një përfundim prej bronzi të cilësisë së mirë dhe qëndron mbi një bazë kabine akrilike.