Object Frank Silver

Sillni një nuancë të artit gjeometrik modern në dekorin tuaj me Object Frank.

SKU: 114125 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sillni një nuancë të artit gjeometrik modern në dekorin tuaj me Object Frank. Kjo skulpturë abstrakte me finiturë nikeli përcaktohet nga linjat e saj të lakuara argjendi dhe baza e fortë prej graniti të zi. Një zbukurim i sofistikuar që i shton aromën artistike ambjenteve të brendshme bashkëkohore.