Obelisk Layford Black

L0

Dekoroni hapësirën tuaj të jetesës me Layford Obelisk të stilit të lartë, duke shfaqur një bazë të përfunduar prej ari dhe një pjesë të sipërme të mermerit të zi.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Në Egjiptin e lashtë, obelisqet ishin vendosur në çifte në hyrjet e tempujve, si një simbol i perëndisë së diellit Ra, i cili shfrytëzon energji pozitive dhe mbrojtje.