Ngjitës për shtrim parketi – Wakol PU 215

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Metoda e aplikimit madhësia e nivelit të mistrisë sipas TKB B3, B5, B11, B13 ose B15
Konsumi përafërsisht 750-1550 g/m²
Koha e transmetimit asnjë
Koha e hapjes përafërsisht 90 minuta
Jeta e tenxhere përafërsisht 80 minuta
Magazinimi jo nën +5 ° C, i ndjeshëm ndaj ngricave
Baza rrëshirë poliuretani

Përshkrim

“Përdorimi
Ngjitës parketi PU me 2 përbërës rezistent ndaj gërvishtjes, për shtrimin e parketit prej druri masiv 10 mm, parket mozaiku, , parket inxhinierik, bllok dru RE/WE në absorbues dhe nën dysheme jo absorbuese në ambiente të mbyllura. “