Ngjitës për shtrim parketi – Wakol MS 292

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Metoda e aplikimit madhësia e nivelit të mistrisë sipas TKB B3, B5, B11, B13 ose B15, WAKOL Applicator 90 dhe Grykë të zëvendësueshme WAKOL
Konsumi përafërsisht 550-725 ml/m² , përafërsisht. 500-950 ml/m² me mistri Parket të prerë WAKOL
Koha e transmetimit asnjë
Koha e hapjes përafërsisht 40 minuta
Informacioni i ruajtjes ruani në një vend të freskët dhe të thatë; jo i ndjeshëm ndaj ngricave
Baza MS-Polimer

Përshkrim

“Përdorimi
Struktura ngjitëse viskoze 1 përbërëse e parketit MS për shtrimin rezistent së mozaikut, parket prej druri të ngurtë 10 mm, shirit, parket inxhinierik, parket masiv, si dhe dysheme me shtresë të mesme HDF/MDF.”