Ngjitës për shtrim parketi – Wakol MS 245

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Metoda e aplikimit Aplikuesi manual WAKOL 400 ose Aplikuesi WAKOL 50
Koha e transmetimit asnjë
Koha e hapjes përafërsisht 5-10 minuta
Koha e ngurtësimit deri në shtresën 2.5 mm pas 24 orësh
Rezistente ndaj temperaturave -40 ° C deri +90 ° C
Magazinimi ruani në një vend të freskët dhe të thatë, jo të ndjeshëm ndaj acar
Baza MS polimer

Përshkrim

“Përdorimi
Ngjitës MS elastik pa komponentë, me një komponent, për lidhjen e materialeve të drurit, metaleve, plastikës, betonit, gurit, fletëve dekorative, veshjes me mure, paneleve dhe kufijve të drurit. Mund të lyhet “”.”