Nënshtresa Laminati/Parketi

L0

Parketi me shumë shtresa nga HARO përdor një konstrukt të ekuilibruar me 3 shtresa që vendosen në drejtime të ndryshme.

723 Views

Përshkrim

Kjo zvogëlon bymimin dhe tkurrjen natyrore të drurit deri në 70%. Në krahasim me dyshemetë prej druri masiv, parketi me shumë shtresa është gjithashtu zgjedhja më e mirë për sa i përket qëndrueshmërisë, ekologjisë dhe raportit çmim-cilësi.
HARO PARQUET ju jep qetësinë që keni instaluar një dysheme të sigurt dhe të rehatshme në shtëpinë tuaj. Prova më e mirë është performanca e shkëlqyeshme ndaj zjarrit, rezistenca ndaj rrëshqitjes dhe vetitë termike të këtij parketi.