Mystify Tint Rug Mt3.06 3X4M

Ky koleksion është një sëri veprash arti jashtë kësaj bote ku diçka misterioze po ndodh.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky koleksion është një sëri veprash arti jashtë kësaj bote ku diçka misterioze po ndodh . Ngjyrat janë vibrante dhe tone të ndryshme përzihen në mënyrë perfekte së bashku me të tjerat.