Mini mapa preto topo bronze

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: RM-MMPRE65 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Regina Medeiros
Ngjyra preto
Madhësia mini
Dimensione 27,5 / 23 / 7,5 28 / 22 /

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.