Mini mapa 65 areia fosco topo bronze

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: RM-MMSAND65 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Regina Medeiros
Ngjyra areia
Madhësia mini
Dimensione 65 / 57 / 13

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.