Mapa bronze 50

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: RM-MABR50 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Regina Medeiros
Ngjyra bronze
Madhësia 50
Dimensione 50,5 / 43 / 16

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.