Mapa areia topo bronze 40

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës.

SKU: RM-MASAND40 Kategoritë: ,
Brandet:
Modeluar nga Regina Medeiros
Ngjyra areia
Madhësia 40
Dimensione 43 / 35 / 15

Përshkrim

Këto objektet magjepsëse të artit dhe dizajnit lindin në mendjen e stilistëve dhe artistëve më të njohur nga të gjitha anët e botës. Koleksione ekskluzive që ngjallin emocione të thella dhe mbartin histori domethënëse.