Lis Vs Super Rustic

L0

Dyshemetë prej druri, me cilësinë më të mirë që ne ofrojmë, zgjasin për dekada.

Vizualizo
Kategoritë:
Brandet:
Përmasat 21 X 44 X 360-410 mm 21 x 68 x 310 mm
Kategoria Super Rustic VS

Përshkrim

Parketet prej druri masiv janë më higjenike dhe më të lehta për tu pastruar sesa llojet e dyshemeve te tjera.

Aroma e një dysheme druri të lëmuar është një kënaqësi në vete dhe do ta bëjë shtëpinë tuaj më tërheqëse.

 

Parketi prej druri siguron një mënyrë të lehtë për të instaluar nën ngrohjen e dyshemesë, e cila këto ditë konsiderohet si mënyra më e efektshme për të ngrohur shtëpinë tuaj.

 

Nëse pas disa vitesh dyshemeja juaj prej druri është gërvishtur ose është dëmtuar pak, për shkak të konsumit të rëndë, një rashinim do ta rikthejnë përsëri në të re.

Kjo është shumë më pak e kushtueshme sesa të rinovoni një dysheme tjetër të re.

 

Vlera e shtëpisë tuaj rritet drejtpërdrejt si rezultat i montimit të një dyshemeje prej druri, pasi jo vetëm që ky është një investim i madh, por ndikon në shëndetin e familjes tuaj, kohën tuaj, estetikën dhe vlerën e shtëpisë tuaj.