Linked 4 Vase

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: LINKED4VASE-TB Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
 
Materiali Ceramic
Finish Textured Black
Gjerësia: (cm) 19.5
Thellësia: (cm) 15
Lartësia: (cm) 35
Vellimi: (m3) 0.015
Pesha Nett: (kg) 2.3
I papërshkueshëm nga uji Po

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.