Linked 1 Vase

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: LINKED1VASE-TB Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Materiali Ceramic
Finish Textured Black
Gjerësia: (cm) 38.5
Thellësia: (cm) 18
Lartësia: (cm) 45
Vellimi: (m3) 0.04
Pesha Nett: (kg) 5
I papërshkueshëm nga uji Po

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.