Ling Side Table

L0

Ling, në gjuhën kineze do të thotë fleksibël, i lëvizshëm.Një objekt shumëfunksional në të cilin druri dhe metali kombinohen me stilin dhe aftësinë.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ling, në gjuhën kineze do të thotë fleksibël, i lëvizshëm.Një objekt shumëfunksional në të cilin druri dhe metali kombinohen me stilin dhe aftësinë.