Labradorite

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: NS28 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Origjina Madagascar
Gjerësia (cm) 18-22
Thellësia (cm) 4.5-12
Lartësia (cm) 12-25
Vellimi (m3) 0.004
Pesha Nett (kg) 1-12

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.