Jampot(2Pcs) W/Spoon+Holder Nickle

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 690-628 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 20x9cm
H 17,5cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.