Jagger White Mirror

L0

Frymëzuar nga pasqyrat luksoze Art Deco, pasqyra katrore Jagger është theks i përsosur për hapësira të brendshme klasike dhe bashkëkohore.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza e saj e zezë ka një skaj të vijës së pastër, duke lejuar katër segmente qoshe prej xhami pasqyre të pasqyrojnë bukur dekorin e shtëpisë tuaj. Pasqyra konvekse qendrore është e rrethuar nga një shtresë e brendshme rrjetë druri.