Iroko

L0

Dyshemeja Iroko është e përshtatshme për të gjithë ambientet komerciale dhe rezidenciale. Ajo nxjerr në pah bukurinë naturale të drurit afrikan.

432 Views
Kategoritë: ,
Brandet:
Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Lloji i drurit Dru i fortë Afrikan
Sipërfaqja E lëmuar ose me kanale
Dimensionet 20 x 120 x 2300-5200 mm 20x95x 2300-5200 mm
Ngjyrë Kafe
Montimi Me vida

Përshkrim

• Dyshemeja për ambiente të jashtme, Iroko është një nga lëndët drusore më të njohura për dysheme decking.

• Iroko Decking përdoret në forma të ndryshme, si për ambiente të jashtme por edhe të brendshme interiore

• Montimi kërkon korniza/kadrona për arjosje dhe për kullimin e ujërave.

• Kanalet në sipërfaqe ndihmojnë për mos rrëshitjen nga uji/lagështira.

• Dyshemeja Iroko Deck është rezistente ndaj rrezeve të diellit dhe lageshtirës, dëmtimit nga deformimi, ndryshkut, kalbjes dhe kërpudhave, vetëm në Veko

• Iroko Decking është dyshemeja perfekte për shtëpinë e ëndrrave të tua, elegant dhe i qëndrueshëm duke përmbushur çdo pritshmëri. E përsosur për një azhurnim të kopshtit / verandës.

• Duke ofruar shumë koleksione të ndryshme me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm në natyrë për tarracën, shtëpinë apo kopshtin tuaj.