Grace Armchair

L0

Kolltuk me kornizë të brendshme çeliku dhe kompensatë. sedilje, mbështetëse dhe krahëse dhe e mbushur me një jastëk të pendës së lëvizshme.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Bazë çeliku e kthyeshme në ngjyrë kafe të errët. tapiceri prej pëlhure ose lëkure të lëvizshme. kolltuku mund të prodhohet me të njëjtën pëlhurë / shkumë në bazë dhe jastëkët ose me një ndryshim të dy materialeve.