GraboSafe Standart Tech 4564-474

Grabo Standart është bërë në dizajn të gjerë dhe në shumellojshmeri ngjyrash.

Përmasat 0.002 x 2/4 x 20 m

Përshkrim

Ka një rezistencë të lartë ndaj konsumimit dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dimensionale, e disponueshme në gjerësi 2 dhe 4 metra. Sipërfaqja e dyshemese Standart Tech siguron një interier dekorativ për institucione shëndeti, arsimi dhe vendet e tjera publike. Është zgjedhje perfekte e dyshemese për aplikime me kosto efektive.