Graboplast Plankit Spc Davos

Dysheme PlankIT SPC Click është një dysheme e qëndrueshme dhe estetike për ambiente komerciale dhe jo vetëm,Vinil SPC.

Struktura Dysheme luksoze SPC me klik
Përmasat 5 x 177,8 x 1219,2 mm
Veshja e trashësisë së shtresës 0,55 mm

Përshkrim

Dyshemeja PlankIT SPC Click është një dysheme shumë e qëndrueshme dhe rezistente për shkak të përbërjes së ngurtë (Stone Polymer Composite) dhe përmbajtjes së zgjeruar teknike.
PlankIT SPC Click është një dysheme estetike që mbulon zyra, hotele, salla leksionesh, dyqane.
Disponohet në gjashtë nuanca të ndryshme të ngjyrave .
Mund të instalohet lehtësisht në sipërfaqet e vjetra dhe ka një vendosje të shpejtë dhe me kosto të ulët.