Graboplast Domino Spc Eleria

Dyshemeja Spc është bërë nga lëndë të parë miqësore me mjedisin, dhe ka nje sistem montimi shumë të lehtë

Kategoritë: ,
Brandet: Graboplast
Kategoria Dysheme SPC (Stone Polymer Composite)
Përmasat 5x 177,8 x 1219,2 mm
Veshja e shtresës 0,3 mm
Kliko për të parë skedën teknike

Përshkrim

Avantazhi i madh i dyshemesë Domino SPC është bërthama e ngurtë, e cila për shkak të përbërjes së saj (Stone Polymer Composite) është shumë më e qëndrueshme dhe e rezistente sesa dyshemetë tradicionale

Dyshemeja Spc siguron një përvojë vizuale të përsosur dhe elegante. Për arsye të rezistencës ndaj ujit, mund të përdoret në çdo dhomë.