Fire Tools Wench Set.4

Sillni një ndjenjë të stilit luksoz në shtëpisë tuaj me grupin e veglave të zjarrit Wench prej 4 pjesësh.

SKU: 107066 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sillni një ndjenjë të stilit luksoz në shtëpisë tuaj me grupin e veglave të zjarrit Wench prej 4 pjesësh . E shkëlqyeshme për t’u ekspozuar pranë oxhakut tuaj, dhe funksionale.