Natural Corton Oak

L0

Egger Pro Laminate floor 10/32
MEDIUM Natural Corton Oak Natural Pore
UNI fit!

 

367 Views
SKU: EPL049 Kategoritë: ,
Brandet: Egger
Struktura Laminate
Kodi EPL049 Natural Corton Oak
Klasifikimi Klasa 32
Fuga 4V
Dimensionet 10 x 135 x 1291
Sipërfaqja Natural Pore
Montimi UNI fit!

Përshkrim

Nga një dhomë normale për të jetuar në një papafingo te vogël, nga një stil rural në një dhomë hoteli luksoze : Laminati është një nga llojet më të njohura të dyshemesë që ekziston dhe një nga më të përdorurat. Koleksioni i laminateve në shumëllojshmëri dekoresh, që nga me modernet, deri tek modelet skandinave dhe më elegante, dizajni perfekt mund të gjendet për çdo dhomë dhe interior të brendshëm. Përveç gamës së gjerë të dekoreve, dyshemeja laminat ofron cilësi të lartë dhe veti funksionale. Dyshemeja Laminat është i fortë, me mirëmbajtje të lehtë dhe i shpejtë për t’u instaluar. Laminatet në Veko mund të gjeni në një raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit, për shtëpi por edhe për ambiente komerciale. Ndjeni cilësinë e laminateve tonë në çdo hap.

Përfitimet:

• Laminate të qëndrueshëm dhe rezistent në kohë për shkak të sipërfaqes rezistente ndaj konsumit dhe dritës
• Mirëmbajtje e lehtë dhe antibakteriale për shkak të sipërfaqes që pastrohet lehtë dhe pengon prodhimin e baktereve
• Laminate Antistatike – zvogëlon ngarkesat elektrike
• Laminate që mundësojnë ngrohje në dysheme
• Një larmi e madhe e dekoreve dhe formateve për kërkesat individuale të dizajnit
• Prodhuar me lendë druri nga pylltaria rajonale,(Gjermani) e çertifikuar – 100% pa PVC
• Laminate me instalim të lehtë falë sistemi të montimit CLIC it!
• Raport i shkëlqyeshëm çmim-cilësi