Elephant In Resin

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 325-810 Kategoritë: ,
Brandet:
Dimensione 51x19cm
H 34cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.