Salgado Cushion 60X60cm

L0

Jastëku i hollë i kadifes së zezë Salgado me pompone përmban tre tenja të qëndisura në cepin e sipërm dhe dy tenja në këndin e kundërt.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E butë në prekje, pjesa e jashtme e gjelbër sjell një nivel komercial të patejkalueshëm për vendet e ndenjes dhe cepat e humbur të shtëpisë.