Alboran 2

L0

Mbajini vreshtat tuaja të palosura me stil, derisa mysafirët tuaj të mbërrijnë me Alboran S Wine Rack.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përbërë nga një kornizë e lëmuar e përfunduar prej alumini, ajo tregon një dizajn bashkëkohor dhe siguron hapësirë të bollshme për deri në 6 shishe verërat tuaja të preferuara.