Dysheme Vallëzimi 1137 275

Dyshemeja  e vallëzimit Broadway 20 është për përdorim të përhershëm, është zgjedhje ideale edhe për përdorim intensiv dhe për trafik të lartë.

Kliko për të parë skedën teknike

Përshkrim

Përfitimet e produktit:

  • veshje me një sipërfaqe të stampuar, jo të rrëshqitshme,
  • struktura e tij dhe shtresa e sipërme lejojnë përdorimin për shumë lloje vallëzimesh.
  • mund të instalohet me saldim të nxehtë ose të ftohtë për shkak të përforcimit të fibrave të qelqit është i qëndrueshëm