Dysheme Druri

L0

302 Views
Kategoritë:
Brandet: Brands
Llojet e drurit bredh dhe pisha
Lagështia 12% (+/- 2%)
Cilësia AB
Certifikimi CE SR EN 14341: 2013, 1870-CPR-1069/1