Dressboy The Diplomat

L0

Dressboy The Diplomat përmban një dizajn praktik.

Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ju mund t’i varni rrobat tuaja bukur mbi shërbëtorin. Një raft i palosur oval ofron hapësirë për portofolin tuaj, syzet, orën, manshetat dhe të ngjashme. Shiriti anësor është ideal për kravatën tuaj dhe baza ofron hapësirë për këpucët tuaja. Kjo stacion shërbëtor përmban një përfundim të zi në piano dhe pajisje të përfunduara me nikel.