Dott Mirror Black M

Buza metalike e zezë është punuar me dorë nga fletë çeliku e përkulur. Ka të ngjarë që të ketë papërsosmëri dhe bashkimi/saldimi do të jetë gjithmonë i dukshëm.

Product code DOTTM-BL
Finish Black Powder Coating
Material Stainless Steel
Diameter (cm) 55
Depth (cm) 6
Volume (m3) 0.032
Nett Weight (kg) 4.5

Përshkrim

Buza metalike e zezë është punuar me dorë nga fletë çeliku e përkulur. Ka të ngjarë që të ketë papërsosmëri dhe bashkimi/saldimi do të jetë gjithmonë i dukshëm. Pastroni me një leckë të butë të thatë, mos përdorni detergjentë.