Decanter Favourite

L0

E përsosur për të shërbyer uiski në shkëmbinj, seti 2-copësh Favorite L Decanter është një shtesë thelbësore në shiritin tuaj të shtëpisë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijuar nga metali i derdhur në një përfundim nikeli të lëmuar, shtamba tregon një sipërfaqe të gdhendur dhe një dorezë dekorative prej lëkure të stampuar kafe. Scoop akulli ka një përfundim nikeli dhe një kapje pa rrëshqitje prej lëkure të gdhendur në ngjyrë kafe.