Coffee Table Piemonte S.2

L0

Përmirësoni zonën tuaj të relaksimit me setin e 2 tryezave të kafesë Piemonte.

143 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pamja retro dhe kthesat elegante të këtyre dy tabelave fole janë krejtësisht plotësuese. Me një tryezë të pasqyruar prej xhami të zi të pjerrët dhe një bazë metalike në një fund bakri të krehur, ato do të bëjnë një shtesë elegante në dekorin e dhomës tuaj të ndenjes.