Litus Round Coffee Table

L0

LITUS vendos standarde të reja me dizajnin e tij elegant. Kordonët e endur dhe alumini, bashkohen së bashku për të siguruar një linjë unike, të butë për relaksimin tuaj.

160 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

LITUS vendos standarde të reja me dizajnin e tij elegant. Kordonët e endur dhe alumini, bashkohen së bashku për të siguruar një linjë unike, të butë për relaksimin tuaj.