Chloe Module Vanity

Kompleti i përsosur i dhomës së gjumit, Vanity u konceptua si një mobilje me qëllime të dyfishta, duke shërbyer si një tryezë tualeti dhe tavolinë.

SKU: VANCHLOE Kategoritë: , Tag:
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kompleti i përsosur i dhomës së gjumit, Vanity u konceptua si një mobilje me qëllime të dyfishta, duke shërbyer si një tryezë tualeti dhe tavolinë. E sofistikuar dhe ekskluzive, ajo ju fton të kënaqeni me ato aktivitete personale si kujdesi për paraqitjen tuaj në një vend intim, personal.