Chess table

L0

Tabela e Shahut është një tryezë për kohën e kaluar, rivalitetin dhe zgjuarësinë.

77 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Disa njerëz nuk mund ta durojnë humbjen e tyre, disa njerëz nuk duhet të fitojnë. Sidoqoftë, një mat është gjithmonë i pashmangshëm!