Candle Holder Thalasso

Shtojini një ndryshim elegant dekorit tuaj me mbajtësen e qirinjve Thalasso.

SKU: 110341 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtojini një ndryshim elegant dekorit tuaj me mbajtësen e qirinjve Thalasso. Ky shandan modern vjen me një përfundim magjepsës nikeli dhe strehon katër qirinj.