Blockboards

Kategoritë:
Brandet: Brands
Deck Core Rimeso e prerë rrotulluese, plepi ose ahu
Ngjitës N ISE 20
Klasa e emetimit E1
Formati 1870 × 2200 /2250 mm 1250 × 2200 /2500 mm
Trashësia 39/41/44/47/50 mm
Maks. format shtypi 2200 × 6300 mm
Përmbajtja e lagështisë 8 - 12%
Toleranca e trashësisë + 0,2 mm - 0,6 mm
Toleranca në gjatësi 2 mm/m Toleranca në gjerësi: 5 mm/m
Toleranca në gjerësi 5 mm/m
Toleranca e sheshit 1 mm/m

Përshkrim

  • Aplikime të shumëfishta.

Veko ofron betofilmat më të përshtatshëm për çdo aplikim dekorativc apo strukturor. Një gamë e gjerë sipërfaqesh, modelesh sigurojnë alternativa të ndryshme. Për më tepër ne kemi zgjidhje per  klientët tanë, në përputhje me te gjitha kërkesat e tyre individuale.

 

  • Përparësitë e rëndësishme

Qëndrueshmëri e lartë dhe rezistentë ndaj lagështisë.

Përpunimi i lehtë

 

  • Cilësi e lartë

Lëndë e parë me cilësi të lartë. Kontrollet e vazhdueshme të cilësisë sigurojnë standarde të qëndrueshme. E gjithë kategoria e drurit që përpunohet nga HS Baco Panels vjen nga burime të kontrolluara nga PEFC.